Subiecte similare
HelpMetin2
HelpMetin2 :: Welcome :: :: Sondaje
Pagina 1 din 1
HelpMetin2
Eu nu o sa mai intru o perioada pe HelpMetin2 sau pe Internet(pErSonAl) asa ca HelpMetin2 va ramane asa timp de cateva saptamani sau luni maxim 3 Luni! Cam 1-3 luni.....
Probabil ca, cand voi reveni voi face alt forum, alt staff alta publicitate ( Va promit solent ca va fi de peste 10 vizitatori (acum sunt cam 4-6) ).
Va fi Site/Forum/Blog.
Daca o sa mearga bine o sa fie si domeniu propiu! .com .ro .net....
Dar cu timpul mai am multe de invatat in HTML/SCRIPT fatada si altele am timp sa lucrez in acest timp...
(O sa fac meniu personalizat,pagina personalizate,portal pers. si altele) in acest timp....
Cat despre HelpMetin2 probabil ca o sa-l dau cuiva care stiu ca se va ocupa de el. HelpMetin2 nu va mai exista (si daca ar mai exista nu voi mai fi eu propietarul) pentru ca nu este bine organizat si altele....
Probabil ca, cand voi reveni voi face alt forum, alt staff alta publicitate ( Va promit solent ca va fi de peste 10 vizitatori (acum sunt cam 4-6) ).
Va fi Site/Forum/Blog.
Daca o sa mearga bine o sa fie si domeniu propiu! .com .ro .net....
Dar cu timpul mai am multe de invatat in HTML/SCRIPT fatada si altele am timp sa lucrez in acest timp...
(O sa fac meniu personalizat,pagina personalizate,portal pers. si altele) in acest timp....
Cat despre HelpMetin2 probabil ca o sa-l dau cuiva care stiu ca se va ocupa de el. HelpMetin2 nu va mai exista (si daca ar mai exista nu voi mai fi eu propietarul) pentru ca nu este bine organizat si altele....
Re: HelpMetin2
Oricum nu vei fi tu acelaStarFunny a scris:bun sti pe cineva sau te-ai gandit la cineva?
Nu ....
Forumul va fi lasat asa categoriile vor fi blocat pt a nu face reclama (ca tine)
Si va fi sters sau dat cuiva peste 1-3 luni!
Forumul va fi lasat asa categoriile vor fi blocat pt a nu face reclama (ca tine)
Si va fi sters sau dat cuiva peste 1-3 luni!
inchide topicul te rog
ca sa nu se mai faca spam si off topic!!!
Please man good off or life
ca sa nu se mai faca spam si off topic!!!
Please man good off or life
Vizitato- Vizitator
Acesta nu este spam si off-topic ca sa sti si tu
Tu faci spam itentionat si atunci nu sti cand faci spam
Dar cand nu este spam atunci zici ca e credema nu te pricepi la Reguli..(aceasta este o discutie perfect legala!)... asa ca :-j
Tu faci spam itentionat si atunci nu sti cand faci spam
Dar cand nu este spam atunci zici ca e credema nu te pricepi la Reguli..(aceasta este o discutie perfect legala!)... asa ca :-j
HelpMetin2 :: Welcome :: :: Sondaje
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum