HelpMetin2
Bun venit vizitatorule!
Pentru a avea acces la mai multe facilitati inregistreaza-te si posteaza mesaje,daca esti inregistrat foloseste butonul log in.
O zi buna in continuure!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

HelpMetin2
Bun venit vizitatorule!
Pentru a avea acces la mai multe facilitati inregistreaza-te si posteaza mesaje,daca esti inregistrat foloseste butonul log in.
O zi buna in continuure!
HelpMetin2
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Tutorial]Efect Radial Blur

In jos

[Tutorial]Efect Radial Blur Empty [Tutorial]Efect Radial Blur

Mesaj Scris de Vizitato Mar Dec 28, 2010 3:36 pm

Astazi vom realiza un Tutorial Photoshop foarte simplu cu rezultate colorate in doar cativa pasi utilizand Efectul sau filtrul Radial Blur.

Imagine initiala
[Tutorial]Efect Radial Blur Fqnb6

Imagine prelucrata
[Tutorial]Efect Radial Blur 14m6xpc

Nota: Pentru acest tutorial am folosit o icoana in format PNG pe care o puteti folosi si voi ca exemplu salvand imaginea pe calculatorul personal.
[Tutorial]Efect Radial Blur 30vyz43

Pasul 1: Creati un nou document Photoshop cu un background alb sau orice culoare vrei voi dar indic alb incat vom aplica noi culori in jurul icoanei. In cazul in care prelucrati o imagine nu trebuie sa creati nici un document. Pentru a crea un document selectati din bara de meniu FILE - NEW sau folositi scurtatura CTRL + N.
[Tutorial]Efect Radial Blur Vh6df5

Pasul 2: Introduceti icoana de mai sus in document (scurtatura CTRL + O) adica Open si creati un nou layer
[Tutorial]Efect Radial Blur Vs06jt

[Tutorial]Efect Radial Blur J9oe45

[Tutorial]Efect Radial Blur Dcvpzt

Pasul 3: Selectati unealta Brush Tool (pensula) si o culoare deschisa dupa care trasati o linie cu pensula

[Tutorial]Efect Radial Blur 2mzw16v

[Tutorial]Efect Radial Blur 1ggp47

Pasul 4: Repetati pasul de mai sus trasand culori diferite diferite, repetati pasul pana credeti ca documentul va prinde culoare la final.

[Tutorial]Efect Radial Blur 2n069tf

[Tutorial]Efect Radial Blur Dgtlwp

Pasul 4: E timpul sa aplicam efectul selectand prima data icoana noastra PNG introdusa cand am creat noul document. Pentru selectare tinem tasta CTRL apasata si selectam layer-ul icoanei

[Tutorial]Efect Radial Blur 210zt4w

[Tutorial]Efect Radial Blur 16jq3pd

Pasul 5: In acest pas vom inversa selectia respectiv vom face ca background-ul si culorile aplicate pe document sa fie selectate, pe scurt tot continutul exceptand icoana noastra. Pentru a inversa selectam din bara de meniu SELECT - INVERSE sau folosim scurtatura CTRL+SHIFT+I

[Tutorial]Efect Radial Blur Jtsx7k

[Tutorial]Efect Radial Blur 344fjx0

Pasul 6: Cu inversia facuta aplicam efectul nostru selectand din bara de meniu FILTER-BLUR-RADIAL BLUR si la aparitia ferestrei cu proprietati vom introduce si selecta campurile ca in imaginea de mai jos. Puteti sa introduceti alta valoare la Amount intre 1 si 100.

[Tutorial]Efect Radial Blur Hx2fs1[Tutorial]Efect Radial Blur 2echgy0

[Tutorial]Efect Radial Blur 2echgy0

Apasam OK si avem urmatorul rezultat:

[Tutorial]Efect Radial Blur 33mv3h4

Pasul 7: Stiu rezultatul nu e cel dorit si nici ca cel din imaginea finala de la inceputul tutorialului. Pentru a ajunge la respectivul tutorial mai aplicam de 2 ori efectul Radial Blur selectand din bara de meniu la fel ca in pasul precendent, FILTER-BLUR-RADIAL BLUR si adaugam o valoare dupa care OK. Daca nu va convine cum arata documentul mai aplicati odata, eu am aplicat de 3 ori.

Aplicare de 2 ori RADIAL BLUR:
[Tutorial]Efect Radial Blur 14myyjn

Aplicare de 3 ori RADIAL BLUR dupa care deselectam documentul apasand tastele CTRL+D:
[Tutorial]Efect Radial Blur Vcxrlx

Rezultat final:
[Tutorial]Efect Radial Blur 14m6xpc

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum