HelpMetin2
Bun venit vizitatorule!
Pentru a avea acces la mai multe facilitati inregistreaza-te si posteaza mesaje,daca esti inregistrat foloseste butonul log in.
O zi buna in continuure!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

HelpMetin2
Bun venit vizitatorule!
Pentru a avea acces la mai multe facilitati inregistreaza-te si posteaza mesaje,daca esti inregistrat foloseste butonul log in.
O zi buna in continuure!
HelpMetin2
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Tutorial]Imagine in imagine

In jos

[Tutorial]Imagine in imagine Empty [Tutorial]Imagine in imagine

Mesaj Scris de Vizitato Dum Dec 26, 2010 1:02 pm

1. Deschideti o poza la alegere apoi folositi Rectangular Marquee Tool (M) cu care faceti o selectie din poza.
2. Din meniul Select , alegeti optiunea Transform Selection, apoi rotiti selectia cum doriti si apasati enter.

Mareste aceasta imagineRedu aceasta imagine Click aici pentru a o vizualiza la dimensiunea originala.
[Tutorial]Imagine in imagine Transform-Selection

3. Apasati CTRL+J pentru a muta intr-un layer nou selectia facuta, apoi selectati pentru lucru layerul nou
4. Din setul de butoane al ferestrei Layers , jos , alegeti primul buton , de unde folositi optiunea Stroke

Mareste aceasta imagineRedu aceasta imagine Click aici pentru a o vizualiza la dimensiunea originala.
[Tutorial]Imagine in imagine Stroke

5. In Fereastra Stroke eu am folosit urmatoarele setari : Size: 10; Position: Inside; Color: White; Restul le-am lasat default.

[Tutorial]Imagine in imagine Stroke-Settings

6.Dupa Stroke, tot de la acelasi buton din fereastra de layout , de jos, folositi si optiunea Drop Shadow

[Tutorial]Imagine in imagine Drop-Shadow

7. In ea, am folosit urmatoarele setari : Opacity: 75; Angle: 140; Distance: 32; Spread: 23; Size: 27

[Tutorial]Imagine in imagine Drop-Shadow-Settings

In functie de fotografie se poate aplica si pe layer-ul background o desaturare pentru un efect mai puternic ( Image - Adjustments - Channel Mixer si bifati Monochrome)

[Tutorial]Imagine in imagine Final-monocromat

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum